Diensten

Onze facilitaire dienstverleners maken alles schoon en pakken alles direct voor u op. Geen omgeving is voor hen onbekend en niets klinkt voor ons gek in de oren. Voor reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijfskantoor of voedingsmiddelenindustrie bent u bij CSL Cleaning B.V. aan het juiste adres. Maar natuurlijk ook voor de zwaardere klussen kun je bij CSL Cleaning B.V. terecht. Hierbij denkende aan gevelreiniging en reiniging van tanks. 

 

 

CSL Cleaning B.V. is uw betrouwbare partner als het aankomt op industriële reiniging. Schoonmaken in de industriële sector vraagt om een andere aanpak dan normale schoonmaakwerkzaamheden. Voor industrieel reinigen moet u immers specifieke kennis hebben. De facilitaire dienstverleners van CSL Cleaning B.V. beschikken  daarom over verschillende certificaten. 

 

 

 

 

 

Bepaalde oppervlaktes hebben een speciale reiniging nodig. Vaak zijn dat de schoonmaakklussen die vragen om specifieke kennis, materialen en machines. CSL zorgt ervoor dat deze klussen worden uitgevoerd door gecertificeerde facilitaire dienstverleners. 

Hygiëne en een fris werkomgeving is een vereiste voor ieder bedrijf. Laat CSL uw schoonmaakklussen uit handen nemen. 

 

 

De ervaren en gecertificeerde facilitaire dienstverleners van CSL zorgen ervoor dat uw ramen weer schoon worden zonder strepen. De ramen worden zowel aan de binnen- en/of buitenkant goed schoongemaakt (zonnepanelen zijn eventueel ook bespreekbaar). 

Vragen? Neem contact met ons op

    Uw telefoonnummer (vereist)