Over ons

Over CSL Cleaning

CSL Cleaning B.V. betreft een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in facilitaire dienstverlening, waaronder in de voedingsmiddelenindustrie en bedrijfskantoren. Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is de kracht van onze facilitaire dienstverlening!

CSL Cleaning B.V. kenmerkt zich door een veilige en professionele werkwijze. CSL garandeert hoge kwaliteit, heldere communicatie en individuele aandacht voor de wensen van zijn klanten. Tevens erkent CSL het belang van een frisse en hygiënische werkomgeving voor een positief effect ten opzichte van klanten en bezoekers. CSL denkt graag in oplossingen. U komt met een voorstel en CSL levert maatwerk, alles is bespreekbaar! CSL opereert zowel overdag als ’s nachts en is in heel Nederland en gedeeltelijk België actief.

''Klanten ontzorgen'' - CSL Cleaning Services

CSL Cleaning B.V. beschikt over gecertificeerd personeel, waaronder VCA, BHV, hoogwerker-, heftruck- en mangatwacht certificaat.

Waarom kiezen voor CSL Cleaning B.V.?

Kwaliteit leveren is wat bij CSL Cleaning B.V. centraal staat. CSL beschikt over de juiste kennis en methodiek om de complexe klussen omtrent facilitaire dienstverlening aan te pakken. CSL beschikt over voldoende ervaring met zowel middelkleine als grotere opdrachtgevers, dus is CSL zeker in staat om u dienstig te zijn. Bovendien onderscheiden wij ons door onze extra aandacht voor onze opdrachtgevers. CSL hoort graag wat uw wensen zijn en bespreekt graag met u hoe dit realiseerbaar is. CSL biedt de garantie om u volledig van uw zorgen te ontlasten.

Vragen? Neem contact met ons op

    Uw telefoonnummer (vereist)